Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite v Humennom.

Ulica: Kudlovská
Mestská časť: Kudlovce
Obec: Humenné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
1 €
dohoda

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť na kúpu priestranného rodinného domu na prestížnej Kudlovskej ulici v Humennom. Tento pôsobivý dom sa rozprestiera na veľkorysom pozemku o rozlohe 1 415 m² a ponúka dve podlažia plné komfortu a možností.

Na prvom podlaží Vás privíta široká chodba, priestranná izba s elegantným kozubom, práčovňa, sauna, WC a kúpeľňa. Druhé podlažie disponuje obývacou izbou, spálňou, detskou izbou, plne vybavenou kuchyňou, dvoma komorami, WC a kúpeľňou. Podkrovie nad druhým podlažím poskytuje ďalšie dve izby a chodbu. Dom ponúka dva balkóny, garáž a je čiastočne podpivničený, čo pridáva na úžitkovom priestore.

Na pozemku nájdete aj bazén pre letné osvieženie, altánok na rodinné posedenia, mäsiarenskú výrobňu a  reštauračné zariadenie s letnou terasou, čo otvára nové podnikateľské možnosti.

Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, vrátane plávajúcich podláh, plastových okien a novej dlažby v niektorých miestnostiach, čím spája moderný komfort s klasickým štýlom.

Cena tejto nehnuteľnosti je dohodou a zahŕňa kompletný realitný a právny servis, vrátane poplatkov za prevod vlastníctva.

Ak Vás táto výnimočná ponuka oslovila, neváhajte nás kontaktovať na čísle 0907 915 293 alebo osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o. na Gorkého ulici 1, v budove MsKS. Tešíme sa na stretnutie s Vami!

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
220 m2
Úžitková plocha:
220 m2
Plocha pozemku:
1415 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
6
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
2
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Typ:
exteriérový
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Internet:
áno - iné pripojenie
Materiál:
iné
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
áno
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Mária Dubiaková

Mgr. Mária Dubiaková

  • Slovensky
  • English
  • rusr
  • narks
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti