Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 3-izbový byt v Kamenici nad Cirochou.

Ulica: Gaštanová
Obec: Kamenica nad Cirochou
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
101 000 €
dohoda možná

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj výnimočný 3-izbový byt v osobnom vlastníctve, nachádzajúci sa v malebnej obci Kamenica nad Cirochou. Tento priestranný byt s rozlohou 83 m², situovaný na ideálnom 1. poschodí tehlového obytného domu s vlastnou kotolňou, predstavuje dokonalú kombináciu moderného komfortu a príjemnej atmosféry dedinského bývania.

Byt je mimoriadne dobre dispozične riešený, čo zaručuje maximálny komfort a praktické využitie každého centimetra štvorcového. Po vstupe Vás privíta priestranná chodba, z ktorej vedie prístup do všetkých miestností. Moderná kúpeľňa je vybavená štýlovou sanitou, ktorá spája funkčnosť s estetickým dojmom. Samostatné WC prispieva k vyššiemu komfortu bývania.

Kuchyňa je srdcom domova a v tomto byte určite nesklame ani tých najnáročnejších. Nová kuchynská linka je vybavená

potrebnými spotrebičmi, ktoré Vám uľahčia každodenné varenie a pečenie. Obývacia izba ponúka dostatok priestoru na oddych aj spoločenské stretnutia, a je zaplavená prirodzeným svetlom. Z obývačky vedie výstup na starostlivo upravený balkón, ktorý je ideálnym miestom na ranné kávy, večerné poháre vína alebo na pestovanie kvetín.

Hlavná spálňa je dostatočne priestranná na veľkú manželskú posteľ aj šatníkové skrine, pričom si zachováva útulnosť potrebnú na pokojný spánok. Detská izba ponúka priestor na hru aj štúdium, a je možné ju prispôsobiť podľa veku a potrieb Vašich ratolestí. Praktická komora je ideálna na uskladnenie vecí, ktoré chcete mať vždy poruke, ale mimo dohľadu.

Kompletná rekonštrukcia, ktorou byt prešiel, zahŕňa výmenu plastových okien, inštaláciu kvalitných plávajúcich podláh v kombinácii s dlažbou, montáž bezpečnostných vchodových dverí a nových interiérových dverí, ako aj vymurovanie jadra a inštaláciu novej elektroinštalácie a stierok. Tieto úpravy zabezpečujú nielen moderný vzhľad, ale aj dlhodobú životnosť a energetickú efektívnosť bytu.

Súčasťou tejto ponuky sú aj dve pivnice, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru, a samostatná garáž, kde bezpečne zaparkujete svoje vozidlo. K bytu prislúcha aj záhrada o výmere 220 m², ktorá je skutočnou oázou pokoja. Na záhrade sa nachádza altánok, ideálny na letné grilovačky, rodinné oslavy alebo len na relax pri dobrej knihe.

Tento byt je ideálnou voľbou pre rodiny, páry, ale aj jednotlivcov, ktorí hľadajú kvalitné a pokojné bývanie s možnosťou okamžitého nasťahovania a postupného prispôsobenia si domova podľa vlastných predstáv. Výhodou je nielen komfortné a moderné vybavenie, ale aj príjemné prostredie obce s dostupnou občianskou vybavenosťou, školami, škôlkami a možnosťami na rekreáciu v okolí.

Ak Vás tento exkluzívny byt zaujal, neváhajte nás kontaktovať na telefónnom čísle 0948 758 978, kde Vám radi poskytneme ďalšie informácie a dohodneme si termín obhliadky. Navštíviť nás môžete aj osobne v kancelárii realitnej spoločnosti EURESK s.r.o, ktorá sídli na Gorkého ulici 1 v budove MsKs.

Tešíme sa na Vašu návštevu a veríme, že tento byt splní všetky Vaše očakávania a stane sa Vaším vysnívaným domovom!

V cene sú zahrnuté komplexné realitné, právne a finančné služby overenej a spoľahlivej realitnej kancelárie, tak, aby celý proces kúpy prebehol čo najhladšie a bezstarostne.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
83 m2
Stav:
úplne prerobený
Typ budovy:
tehla
Balkón:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Sklad:
áno
Celková plocha:
83 m2
Počet balkónov:
1
Počet garáží:
1
Počet pivníc:
2
Inžinierske siete:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Mária Dubiaková

Mgr. Mária Dubiaková

  • Slovensky
  • English
  • rusr
  • narks
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti