Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj stavebné pozemky v Humennom.

Ulica: Suchý Jarok
Mestská časť: Suchý Jarok
Obec: Humenné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Developerské projekty
Typ: Predaj
Typ projektu: Developerské pozemky
80 €/m2
Exkluzívna ponuka

Popis developerského projektu

Keď sa sny menia na realitu! V našom malebnom meste Humenné sa práve rozbieha mimoriadny projekt, ktorý vám prináša 122 stavebných pozemkov v rôznych veľkostiach, presne podľa vašich snov a potrieb. Predstavujeme vám exkluzívny projekt Suchý Jarok, ktorý je oficiálne spustený!

Tento jedinečný projekt vám ponúka nielen pozemky v atraktívnej lokalite, ale aj všetky potrebné inžinierske siete, kvalitné prístupové cesty a verejné osvetlenie. Je to ideálne miesto na vybudovanie vášho vysnívaného domova v nádhernom prostredí, ktoré spája prírodu s komfortom moderného bývania.

Nenechajte si ujsť túto nevídanú príležitosť vlastniť lukratívny pozemok v jednej z najprestížnejších častí mesta. Ponáhľajte sa, pretože prvé pozemky sú k dispozícii za výhodné uvádzacie ceny!

Všetky potrebné informácie nájdete na: www.suchyjarok.sk

Výhradným predajcom je prestížna realitná spoločnosť EURESK s.r.o., pod vedením konateľky Mgr. Márie Dubiakovej. Táto neopakovateľná šanca je skvelou investíciou do budúcnosti, ktorá vám zabezpečí nielen krásne miesto na bývanie, ale aj vynikajúcu hodnotu vašej investície. Staňte sa súčasťou tejto jedinečnej komunity a začnite novú kapitolu svojho života v Suchom Jaroku už dnes!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Úžitková plocha:
600 m2
Stav:
Vo výstavbe
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Mária Dubiaková

Mgr. Mária Dubiaková

majiteľka

  • Slovensky
  • English
  • Español
  • rusr
  • narks
  • sora

Radi Vám poradíme